Birthright

Panem et Circenses

“En jawel, Dames en Heren, Hobgoblins en Hobgoblinnes, we zijn hier weer, speciaal voor U, met een spectaculair verslag, rechtstreeks uit de arena! Iedereen zit hier in spanning te wachten op die zeven vreemdelingen, die deze ochtend ons kamp kwamen binnengelopen. Jaja, u hoort het goed, zij kwamen hier zomaar uit vrije wil naartoe! En hadden ze nog twee van onze eigen soldaten met zich mee, enkel gekleed in hun onderbroek, en met een strop om de hals. Er wordt zelfs gefluisterd dat… Maar we moeten onze uitleg onderbreken, want daar…is…onze…eerste…kandidaat! Een Dragonborn Fighter met een dik strijdbijl. En wat is zijn naam? Ung Ath? Jaja, Hobgoblins en Hobgoblinnes, geef hem maar een daverend applaus! En daar hebben we zijn tegenstander al: een Goblin Skullcrusher! Jaja, jouw hem maar uit, die inferieure Goblin, die genetisch minderbedeelde Hobgoblin, die doodlopende afslag van de Darwiniaanse Snelweg! Daar gaan we dan!

UNG ATH vs. the GOBLIN SCULLCRUSHER

“En daar opent onze Dragonborn Fighter al het gevecht met een stevige crushing blow. Aaaaaw, de dreun weer galmt tot in het publiek, terwijl de helm van die stomme Goblin in duizend stukken uiteenvalt. Haha! Voel je de ironie al, domme kleine Skullcrusher? Wie wordt er nu gecrusht?? En alweer een stevige aanval van Ung Ath. Komaan, juich met me mee! Dit superieur stuk vechtmachine heeft al jullie juichkreten nodig om dat klein inferieur misbaksel tegen de derde ronde de grond in te slaan. Jaaaa! Daar gaat ie tegen de vlakte!! Hahaaaaa! En die Dragonborn heeft niet eens een schrammetje opgelopen! A flawless victory!

En daar wordt de arena al vrijgemaakt voor een nieuw gevecht!

NERIANO vs. a DEATHJUMP SPIDER

Een charge van de spin! Critical hit! Boem! Stevige knal van de Swordmage! ongoing poison damage enerzijds en ongoing thunder damage anderzijds – dat gevecht zal hier niet meer te lang duren! Weer een Green Flame Blade van die Neriano – was dat trouwens geen Water Genasi, dames en heren? Wat doen plots al die vlammen rond hem? Weeral een voltreffer op die spin – en een overwinning voor Neriano.

Comments

Rhynn

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.